HTML

AlternaTiva

gondolatok, érzések, események, miegymás

Friss topikok

  • böggyi (törölt): :) (2010.03.13. 22:17) Első
  • böggyi (törölt): Emlékszem, ott voltam nálad akkor, mikor hívtak a kollégáid:) S eléggé sokat beszéltél nem magyaru... (2010.03.13. 22:12) É finito
  • alternativa: No para...Inkább amiatt aggódj, hogy hazamenjek egyáltalán. Megőrülni: ckeck :) (2009.09.13. 00:14) Bolondok
  • alternativa: Az magától értetődik...Reggel mikor felkelsz, kávéhoz, sörhöz. Ajánlott: óránként egyszer. (2009.09.13. 00:11) To do list
  • dixina: AT arra a napra pontosan emlékszem, amikor a FaceBook előtt csücsülsz, és Nebazmeg-olsz :) És után... (2009.09.12. 00:36) Napjainkban

Linkblog

Csajozási technikák I.

alternativa 2009.05.25. 03:10

Nem tartom különösebben jó nőnek magam, de időről időre összehoz a sors néhány érdekes férfiemberrel. Amatőr pszichológusként egy-egy csajozási technikát különösen viccesnek és érdekesnek tartok. Gondolom néhányat itt is megosztanék. Nem feltétlenül bármilyen rendszer alapján. Csak úgy random módon.

Elsőként álljon itt egy friss élmény. A "hátsó ajtó" módszere.

Ha egy buliban összekeveredsz valakivel, kiváltképp, ha egy jobban sikerült rendezvényről van szó, akkor gyakran találkozol szembe azzal a szituációval, hogy a fiú elég rövid idő alatt az ágyába akar vinni. Ezzel nincs is semmi gond. Vannak természetes igények mindkét nemnél. Node. Mit kezd az ember fia egy olyan szituációban, amikor a legény azon túl, hogy érezteti, hogy vonzónak talál, nem tesz semmit ami esetleg egy mámoros sex élményhez vezetne. Sőt továbbmegyek, elkéri a számodat, azzal a szöveggel, hogy holnap vagy holnapután felhív és hogy még találkozni akar...Én őszintén szólva meglepődtem. Számomra szokatlan volt, hogy valaki nem akar megdönteni negyed óra után...

A fiú, nevezzük Gyulának(csak, hogy tiszta legyen, minden hímnemű egyed a Gyula nevet viseli), ezen eljárást alkalmazta. Buli után csókcsatás búcsúzkodás, semmi hókamóka. Másnap nem hív, igazság szerint nem is baj. No de azután. Csörög a telefon. A szombati buli után, kicsit később kel az ember, fáradt és fáj mindene, nem érzi, hogy bármelyik tagja mozogna. A beszéd is nehezebben megy. "Találkozzunk". "Felőlem". Kicsit durva voltam vele. No de sebaj. Másnapra randevút beszéltünk meg. Zárójelben teszem hozzá, a randi szó hallatán is az összes hajam az égnek áll. Nyálas és feleslegesen romantikus. Számomra a romantika csak és kizárólag egy párkapcsolatba fér bele. Azon kívül felesleges rossz. Gondoltam valahogy csak túléljük, de ha virágot hoz hazamegyek. Biztos ami biztos sörrel mentem a találkozóra. Szerencsére Gyula is. Plusz pont.

Nem tudom miért, de kifejezetten jól sikerült a dolog. Két sör után még elmentünk a törzshelyemre. (Barátnők várnak hátvédként...Köszikösziköszi) Ott pálinka, még több sör. Hátha beindul a hormonképzés. Beindulni beindult, de nem történt semmi. Valahogy kihúzta magát belőle. Bevallom férfiasan csalódott voltam. Inkább szabad elveket követek és az első, de legkésőbb a második találkozás után igyekszem lehetővé tenni a sexuális együttlétet. Ami itt nem történt meg... De egy hét múlva újra találkozó, ahol kibújt a szög a zsákból.

Az első találkozó ilyetén kimenetele esetén néhány lehetőség felmerül. Az első, hogy buzi a fiú, a második, hogy egyszerűen nem vonzódik hozzád, a harmadik pedig, hogy hátulról támad. Az első két esetben utána nem fog felhívni, soha. A harmadik esetben pedig felhív. Nos. Jöhet a második randevú. Margit sziget. Szintén sör, csak több mint az első alkalommal. A harmadik sör után rákérdezek: Ugyanmár árulja el, miért nem akar lefektetni? Tényleg nem vagyok egy Heidi Klum, de azért nagy általánosságban beindítom a férfak fantáziáját... A válasz, az örök klasszikus: "Nem akarok sietni, ráérünk. Szeretném komolyabban gondolni a dolgot." 

Komolyabban?!?! Komolyan ne viccelj. Olyan röhöghetnékem volt, hogy el kellett menjek pisilés címén. Nos, tájékoztatni szeretnék minden hímet: A NŐKET NEM EJTETTÉK A FEJÜKRE(legalábbis egy részüket).

Egyszóval ez volt az a pont, amikor gondoltam túljárok az eszén, csak ne tudjon róla. Nálunk alvás. Részéről a "de nincs sex" felkiáltással. A női sexualitás megint győzött. Reggel kávé, cigi, tusolás, öltözés, búcsúzás. "Estére hívlak!". "Kösz, nem szükséges."

Azóta sem zaklat a faszságaival. Felesleges tangót járni, ha nincs hozzá zene. Inkább kapja meg mindkét fél azt amire már az első találkozáson is szüksége volt és ne játsszunk felesleges macska-egér játékokat, ha az úgysem vezet sehová.

Tehát Uraim! A szűzkislányoknál bejön a hátsó ajtó módszer. De egy átlagos egyetemista lánynál felesleges játék. Kérem, ne fecséreljék a drága időmet.

Köszönöm

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pondors.blog.hu/api/trackback/id/tr821141804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jimmi-p 2009.06.01. 23:56:10

Ez tanulságos volt!

Küldd ide a megfáradt haverjaid:
puafestival.com

Mandible 2009.06.02. 01:06:04

Nemrossz...

Gondolom azért jófej volt a srác, meg normális. Csak éppen elég kimért volt. Jó az! :D

alternativa 2009.06.02. 04:29:25

Jófejnek jófej...meg aranyos, kedves, csak rossz korosztálynál próbálkozott :)

Mandible 2009.06.02. 10:20:35

Elérte, amit akart, nem?

alternativa 2009.06.07. 18:58:41

Találkoztak a természetes igényeink, igen :)
süti beállítások módosítása